24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nevazatori braileni in vizita la muzeu galatean

O experienta inedita pentru un grup de nevazatori din Braila care au reusit sa viziteze un muzeu unde au "vazut" tactil diferite obiecte. Grupul de nevazatori din Brăila a vizitat Muzeul de Istorie din Galaţi unde a luat parte la proiectul "Cunoaşte-ţi istoria prin atingere", realizat în colaborare cu Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sf. Gheorghe.
În şase tranşe, nevăzătorii brăileni au ajuns la muzeul gălăţean, a declarat ieri Adrian Frâncu, preşedintele Asociaţiei Nevăzătorilor din Brăila. În total, au „văzut cu mâinile” machetele şi piesele de patrimoniu 120 de nevăzători.
Brailenii au luat acasa, drept amintire, o broşură a expoziţiei tipărită în Braille – limbajul special, în relief, şi un CD cu descrierea vocală a exponatelor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.