24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Nimbus Trading Braila

Nimbus Trading Braila asigura reparatii in garantie si postgarantie in atelierul propriu. Prestam lucrari de service si intretinere IT pentru societati, la comanda sau pe baza de contract. Avem intre noi specialisti in tehnica de calcul, hardware si software, retele, reparatii diverse.
Din clipa in care ati apelat la noi, vom gasi o cale sa va rezolvam problemele, pentru ca deviza noastra este la noi se poate !
     Executam reparatii de calculatoare, monitoare, imprimante etc. pentru populatie, acordam garantie.
     Efectuam reumpleri de cartuse pentru imprimante si copiatoare, cu toner sau cerneala, tarife avantajoase.
     Recuperam date in urma actiunii virusilor sau a altor evenimente nedorite, tarife avantajoase.
     Executam cablari si punere in functiune de retele de calculatoare si conexiuni la internet.
Configuram routere si servere sub Windows si Linux.
      Asiguram servicii de conectare si acces la internet pentru grupuri de utilizatori din anumite zone ale municipiului Braila.

Adresa: str. Ghioceilor nr.2, bl.A14 parter (langa Piata Concordiei, in colt la str. Grivitei) sau showroom din Braila, Viziru 3, pe Calea Calarasilor nr.315, bl.B2, langa casieria Electrica!
Telefon:   0239.619548,     0771.799106,      0745.226339
E-mail: comenzi@nimbus.ro
Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.