24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noile trasee ale maxi-taxiurilor sunt inca necunocute brailenilor

În primele zile de la schimbarea traseelor transportului particular în comun realizate de maxi-taxi i-au făcut pe brăileni să fie curioşi cum va fi, dar după ceva zile au ajuns debusolaţi la destinaţie.

Unii trebuiau să ajungă din centru în Vidin şi se trezeau dintr-o dată pe un alt traseu, nu acela ştiut de ei. Numai că brăilenii care nu au maşini proprietate personală şi se deplasează cu mijlocele de transport în comun mai au de aşteptat încă două sau trei luni pentru ca edilii Brăilei să se edifice dacă “experimentul” este edificator sau nu pentru oraş.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.