24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noul an scolar atenteaza la buzunarele parintilor

Febra inceperii unui nou an scolar deja da batai de cap parintilor, intr-o prima faza. Este perioada in care parintii trebuie sa investeasca in rechizite necesare copiilor in noul an scolar. Magazinele deja abunda de rechizite scolare si isi asteapta clientii sa le cumpere marfa, pentru a numara apoi profitul. Daca pentru copii spuma visul vacantei mari inca nu s-a naruit, grijile financiare pentru parinti incep a se acutiza. Ghiozdan, penar, caiete, pixuri, bloc de desen, sunt doar cateva din lucrurile elementare necesare copiilor. Unde mai pui ca urmeaza asemenea o investitie in cateva articole vestimentare: o pereche de pantofi, o pereche de adidasi, o uniforma, un trening, o pereche de blugi, o maleta, si tot asa.
Atentia copiilor in materie de rechizite este indreptata numai asupra lucrurilor la moda cu imagini rupte din desene su cu vedete preferate, iar parintii cauta lucruri accesibile pentru a bifa lista intreaga cu articole pentru noul an scolar. Cheltuielile scot din buzunarele parintilor minim 1000 de lei si cresc in functie de calitatea si pretul celor cumparate.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.