24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noul subprefect al Brailei este Catalin Ionut Grosu

Pe scaunul de subprefect al Brailei s-a asezat comfortabil Catalin Ionut Grosu. A fost nevoie de mai bine de o luna pentru a se negocia cine va ocupa acest post, timp in care prefectul Brailei, Mihaela Marcu a trebuit sa lucreze fara ajutorul subprefectului. Noul subprefect al Brailei are 36 de ani si, pana ieri, a ocupat  funcţia de jurist la Direcţia Finanţelor Publice Brăila. Astazi este ziua in care Catalin Ionut Grosu va fi investit in noua functie, noul subprefect va depune juramantul la ora 17.00.

Din informatiile siteului Forum Braila, Catalin Grosu a mai lucrat in Prefectura Braila in functia de jurist si tot in perioada in care Mihaela Marcu era prefect.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.