24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Numaratoarea paralela a PSD da castig de cauza USL-ului la Braila

Vicepreședintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat astazi dimineață,în jurul orei 2.15, că potrivit numărătorii paralele a USL de până la acea oră, alianța PSD-PNL-PC a câștigat aproape sigur presedintia Consililiilor Judetene în 33 de judete.

Update ora 08:10: Gheorghe Bunea Stancu castiga presedintia CJ Braila


Coordonatorul campaniei electorale a PSD a afirmat că USL câştigă preşedinţia Consiliilor Judeţene Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, după numărarea a voturilor din 70% din secţii.

La randul sau, candidatul independent la preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila, Sergiu Diacomatu, a declarat, duminică seara, pentru Realitatea TV că, din informaţiile pe care le deţine, se află cu şase procente înaintea contracandidatului său Gheorghe Bunea Stancu (USL).

„Deocamdată nu pot spune care este procentajul, însă vă asigur că sunt peste 6 la sută peste. Aşteptăm confirmarea de la Biroul Electoral Judeţean pentru o numărătoare oficială. Avem nişte cifre cu care am ieşit. Le mulţumesc mult de tot celor care au ieşit la vot şi m-au ales", a declarat Sergiu Diacomatu, candidat independent la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.