24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obiectiv Braila azi: licitezi de unul singur si castigi

Forum Braila este un vehement opozant al celor care sustin principiul, potrivit caruia, "ceea ce nu este bun pentru altii este bun pentru noi" sau "noi suntem altfel dar folosim aceleasi mijloace". Subiectul articolului se refera exact la ziarul "Obiectiv Vocea Brailei" (obiectivbr mai corect). De ce ?

Daca ar fi sa ne luam dupa unul din nenumaratele titluri publicate de ziarul independent si obiectiv (aiurea!), autointitulat Vocea Brailei (desi este un cenzor acerb al comentariilor postate pe siteul lor) ar fi trebuit sa denumim articolul, ceva de genul tabloidelor "Ultima lovitura pe bani publici data de ziarul ...".

Respectand traditia, si invatand de la marii ziaristi ai urbei noastre (a nu se intelege sub nicio forma ca avem ceva cu ziaristii ce scriu, in mod curent, in ziarul Obiectiv BR punct RO), publicam, sub forma de informare, ultima licitatie castigata de ziarul patronat de d-na Monica Paraschiv, sau mai exact cum poti concura la o licitatie de unul singur si sa castigi (doar de la o institutie publica) 50.000 de ron pentru 7 sau 8 luni?

Sursa: licitatiapublica[punct]ro

Anunt de atribuire numarul 152939/29.05.2012
Contract 8285 / 25.04.2012 in suma de 50,621 RON
Castigator: Double P Media (Monica Paraschiv actionar)  S.R.L. RO 13392178 Str. 1 Decembrie 1918,nr.85, bl. 3A, Braila, 810075, Braila.

Nu vi se pare ca exista o mare diferenta intre "licitatiile cu dedicatie" prezentate pe post de senzational de Obiectiv de Braila in care s-au inscris si pana la 10-15 ofertanti, care s-au contestat, s-au judecat, etc, si aceste licitatii "luate la sigur"?

Mai mult, acum ceva timp un alt ziar online din Braila scria, in data de 30.11.2011: "Interesant este ca la licitatie s-a prezentat doar Obiectiv. Valoarea estimata fusese de 70000 lei + TVA iar atribuirea s-a facut cu 60 de lei mai putin."

Judeca tu, brailean de rand, ce crezi despre o licitatie, la care participi singur, o castigi si ceri un pret mai mic cu valoarea a 4 paini?


Dumitrascu Petrica


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.