24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obiectiv Vocea Brailei: inca o diversiune prin disensiune

De parca partidele politice isi fac echipa dupa cum doreste "oficiosu obiectivbr" era sa scriu "ofticosu". Desigur e greu sa "digeri infrangerea" cand i-ai supt de bani pe toti contracandidatii "indezirabilului" Stancu. Dar, politica economica se face cu oamenii partidului (a fost PDL au pus de la PDL, a venit USL, vor pune de la USL), nu cei agreati de un ziar care este profitabil doar pentru ca publica anunturi platite din bani publici.

Sub titlul "Stancu a pornit vânătoarea de directori" d-ra sau d-na Cristina DOSULEANU (vad ca se ocupa de cultura, tare ne este ca-i scris de Moni) face apologia schimbarii conducatorilor de institutii deconcentrate. Pe langa acuzatiile la adresa unora sau altora dintre directori / conducatori, dra omite o informatie importanta despre Luciana Boboc. "Tantela" a gasit un moment propice pentru a isi da demisia, ca altfel veti afla in urmatoarele zile ce matrapazlacuri a facut la Casa de Sanatate Braila (miliarde de lei).

Ne deranjeaza ipocrizia ! Sunt functii politice ? Daca da, omenesc, onest si fair play, este ca toti conducatorii care au fost numiti politic sa isi dea demisia.

Braileni, nu v-ati saturat de directori pe viata in institutiile publice? Eu unul m-am saturat sa tot aud de "profesinisti pe viata" in cadrul institutiilor si firmelor publice. Nu vi se pare normal ca alternanta la putere sa conduca si la schimbarea sefilor de deconcentrate ? Noi spunem ca este un lucru bun si benefic, deoarece in asa fel, cei care conduc astazi o institutie publica, stiu ca va veni cineva dupa ei care sa le verifice activitate. Nu credeti ca si functionarii publici (cei aparati de lege) isi pot exprima cu mai mult curaj opiniile fata de "indicatiile pretioase" ale sefilor numiti politic ?

Jumatate din pagina dedicata articolului cu pricina este dedicata sefului inspectoratului scolar judetean, d-ul Viorel Botea. Desi ziaristii obiectivului de braila au incercat sa ii smulga acestuia o declaratie gen "injura si treci mai departe", distinsul profesor a afirmat ca "Fiecare guvernare trebuie să-şi pregătească oamenii pentru a prelua funcţii în administraţia publică." Bravo ! Nu il cunoastem, insa este un exemplu de director de deconcentrate !

Si mai mult, daca am fi urmat prostul obicei al ziarului mega sau meta brailean, am fi afirmat ca directorul Colegiului National Nicolae Balcescu din Braila a ajuns in aceasta functie deoarece este sotia d-lui inspector sef, d-na Botea Carmen !

Forum Braila propune politicienilor o regula care sa fie transpusa prin lege:

Definiti odata pentru totdeauna care sunt functiile politice.

In statele cu democratii dezvoltate nu asteapta nimeni sa fie demis dupa ce a fost numit intr-o functie publica. Numai la noi in Romania se practica acest "simulacru" de concurs, care de cele mai multe ori pagubeste buzunarul contribuabilului, prin sentintele castigate de "multi incompetenti" care au luat un examen prin concurs.

Asteptam comentariile dvs. prin formularul de mai jos


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.