24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obiectiv Vocea Brailei sau obiectivbr.ro retrogradat de Google

Cei care au ales sa isi faca reclama online pe siteul obiectivbr.ro, siteul a carui titlu este Obiectiv Vocea Brailei (doar SEO) se pare ca au ceva probleme de imagine.

Prima data am crezut ca, dat fiind faptul ca nu suntem de acord intotdeauna cu cele scrise sau alese a fi prezentate drept stiri pe acest site,  webmasterii siteului ne-au banat accesul la site (ar fi fost o prostie imensa, un vizitator ramane tot un vizitator).

Insa am inceput sa ne sunam cativa prietenti care au acces la internet din alte locatii decat cele care mai comenteaza uneori obiectiv dar "anti obiectivbr.ro".

Surpriza: In prima pagina a Google dupa cautarea cea mai uzuala a brailenilor nu mai exista siteul "Obiectiv Vocea Brailei" ?  La o cautare efectuata de specialisti pe internet apare:

Ne pare rău, nu există informaţii disponibile pentru adresa www.obiectivbr.ro. Pentru edificarea dvs. va prezentam:Asa cred ca se explica faptul ca nu din cauza unui amarat de site ( patronii stiu despre ce este vorba, ca doar au incasat 3000 de euro in 2 ore pe doua pagini, chipurile pentru incalcarea drepturilor de autor) renumitul site auto-intitulat Vocea Brailei ( ce imi e Vocea Brailei, ce imi e Viata Brailei) a fost retrogradat, nu stim date (pentru ca nu se publica nicaieri) dar presupunem ca pentru incalcarea unor conditii esentiale ale politicii motorului de cautare.

Mai mult in perioada (doua ore/doua zile) ati avut, stimata Monica Paraschiv, cresteri in volumul de trafic al siteului (stiti ca noi nu publicam editii scrise), insa cum va explicati aceasta scadere cu cca. 2000 -3000 de vizitatori pe zi in perioada recenta. Sau veti da Google in judecata ?

PS: Sunt cativa jurnalisti la acest ziar care cred ca la acest moment au ceva "mustrari de constiinta".  ForumBraila.ro va asteapta ca parteneri !

Succesuri:  Dumitrascu Petrica (sa nu avem dubii)
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.