24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Obiective / Imagini Foto Braila

Obiectivul Brailei la Fotbal in 2011

Obiectivul Brailei la fotbal anunţat de tânărul şi ambiţiosul antrenor al echipei CF Braila este clar: promovarea în Liga I. Noul antrenor al CF Brăila, reputatul Viorel Ion, are gânduri mari şi vrea să aducă fotbalul brăilean în prim plan.

Anul acesta, echipa de fotbal CF Brăila a ajuns să evolueze în liga a II-a doar graţie hazardului. Retrogradarea la „masa verde" a echipei din Urziceni a menţinut cea mai cunoscută echipă de fotbal a Brăilei în seria I a diviziei secunde.

De la Steaua la Brăila

Noul antrenor al CF Brăila este Viorel Ion, sportiv care şi-a făcut un nume la echipe cunoscute: Steaua Bucureşti (cu care a şi jucat în Liga Campionilor), Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi.
„Am fost solicitat să vin să antrenez echipa de fotbal CF Brăila, lucru pe care l-am acceptat cu plăcere. Este o provocare pentru orice antrenor să ia o echipă plasat în poziţii codaşe şi să o ridice cât mai sus. De altfel, pentru campionatul 2011-2012 am stabilit drept obiectiv clasarea în primele şase echipe ale diviziei secunde. Cealaltă ţintă pe care ne-am propus-o pentru campionatul 2012-2013 este promovarea în prima ligă", ne-a declarat antrenorul Viorel Ion.

sursa: Ziarul Adevarul de Braila


Url: www.adevarul.ro/locale/braila/CF_Braila_viseaza_cu_Viorel_Ion_0_539346244.html


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.