24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Obiective / Imagini Foto Braila

Obiectivul fetelor de la Dunarea Braila in 2011 2012

Obiectivul fetelor de la Dunarea Braila in 2011 2012. Vrem performanta la HC Dunarea Braila: “Am cazut de acord imediat asupra contractului. Nu m-a interesat foarte mult latura financiara. Am venit la Braila pentru ca aici sunt conditii pentru performanta. La Baia Mare nu puteam sa ne ridicam intre primele clasate. M-a inteles toata lumea acolo”, a declarat Ioan Baban la conferinta de presa in care a fost prezentat oficial de presedintele onorific Gheorghe Bunea Stancu. Acesta a precizat ca Baban va fi tehnicianul potrivit pentru a reface echipa dupa plecarile jucatoarelor Tomuleanu, Radovici si Luca, dar si a Adei Moldovan, ultima fiind insarcinata. “Avem mai multe jucatoare tinere si poate mai aducem. Sunt sigur ca d-l Baban va lucra bine cu ele, dumnealui lansand in handbalul mare mai multe tinere talente”, a spus presedintele.

Altfel, Dunarea Braila va avea foarte multe jocuri de verificare. Vor fi turnee de pregatire la Bacau, Ploiesti, Baia Mare si Braila. “E nevoie de omogenizare. Sper sa facem 30 de meciuri cu totul pana la finalul turului”, puncteaza Ioan Baban.

Sursa: Dunarea Braila

Url: hc-dunarea.com/index.php?page=News&id=100


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.Galerie foto:

  

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.