24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Octogenara talharita in miezul noptii de 3000 lei

În ziua de 11 ianuarie 2014, B.Dănuţ (35 de ani), din localitatea Chişcani, a fost prezentat Judecătoriei Brăila, care a admis propunerea de arestare preventivă şi a emis mandat pe o perioadă de 29 de zile, pentru infracţiunile de tâlhărie şi violare de domiciliu.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

În fapt, bărbatului i s-a reţinut că, în seara de 10 ianuarie 2014, a pătruns prin efracţie în imobilul unei localnice în vârstă de 86 de ani şi a deposedat-o, prin acte de violenţă, de suma de 3.000 de lei.

Victima s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea examinării şi stabilirii concluziilor.
   
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitei.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.