24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oficial, Traian Basescu se poate intoarce la Cotroceni

Decizia de invaliditate a Curţii Constituţionale privind referendumul a fost publicata in Monitorul Oficial. Traian Basescu se poate intoarce pe scaunul presedintiei Romaniei. Suspendat de 6 iulie, intr-o perioada de tranzitie de 52 de zile de suspendare, Traian Basescu trebuie sa isi preia prerogativele de presedinte si sa aduca stabilitate Romaniei. Rolul de mediator pe care trebuie sa il exercite Basescu este foarte important pentru viitorul politic si, mai ales, economic al Romaniei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.