24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orasul nostru nu scapa de mirosul de porc

Din pacate. Braila si cetatenii ei par sortiti coabitarii cu mirosul de porc. Firmele Soroli Cola si Marex par sa respecte procedurile in ceea ce priveste mediul, insa pericolul vine din partea unei firme dintr-un judet vecin.
Brailenii au sesizat Garda de Mediu Braila din cauza prezentei mirosului de porc, de data aceasta de porc ars. Perimetrul cu intensitate marea prezentei mirosului mirosul accentuat de materie organică arsă s-a simţit, în special, în zona Portului Nou Brăila - Zona Liberă Brăila - perimetrul I şi la trecerea bac de la Smârdan.
Sursa mirosului a fost identificata si vine de la firma Cazacioc&Co SRL care are ca obiect de activitate eliminarea deseurilor de origine animala in judetul Tulcea.
Comisarii de la Garda Mediu din Braila nu pot actiona in judetul Tulcea asa ca totul sta in mainile colegilor de la Garda de Mediu Tulcea. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.