24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otelul Galati il sarbatoreste astazi pe Gabi Paraschiv

Experimentatul mijlocaş ofensiv al Oţelului este la Galaţi din 2006 (adică de aproape şase ani) fiind unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului. A jucat pentru Oţelul peste 200 de meciuri în campionat, cupă şi Liga Campionilor.

Născut pe 27 martie 1978, la Moreni, Gabriel Ioan Paraschiv este deja unul dintre jucătorii de referinţă ai istoriei Oţelului Galaţi, unde a cunoscut apogeul carierei. Astăzi, Para împlineşte aşadar 34 de ani, prilej cu care îi urăm, alături de zecile de mii de fani ai echipei gălăţene, un călduros "La mulţi ani!"sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.