24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otelul Galati isi doreste inca un mijlocas defensiv

Dorinel Munteanu, tehnicianul formaţiei de la Dunăre, a declarat din nou că îşi mai doreşte la echipă un mijlocaş central defensiv, considerând că postul respectiv este singurul descoperit din lot.

Amânarea startului returului pare să fie în avantajul lui Dorinel, care nu renunţă la ideea de a mai aduce un mijlocaş. El cere insistent conducerii găsirea unei soluţii la închidere, pentru a avea concurenţă şi pe postul ocupat de Ioan Filip.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.