24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otelul Galati sta in Spania ca sa scape de viscolul din Romania

În mod normal, cantonamentul de la Oliva Nova ar trebui să se încheie pe 16 februarie, dar dacă prima etapă a returului va fi amânată, atunci este posibil ca formaţia gălăţeană să mai rămână câteva zile în Spania.

Dorinel Munteanu: "Este bine că am câştigat ultimele două partide, chiar dacă nu contează rezultatele. N-am intrat niciodată în panică din cauza scorului final la jocurile amicale pentru că ştiam că se vine după pregătirea montană. Încet-încet vom ajunge la o formă bună pentru începutul campionatului. Din cauza condiţiilor meteorologice, este posibil să mai rămânem în Spania, nu s-a luat încă o decizie. Îmi doresc pe final de cantonament un adversar şi puternic."sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.