24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovidiu Brailoiu are oponenti seriosi

La fel ca şi în alte localităţi din judeţul Constanţa, şi la Eforie începem să aflăm candidaţii care vor participa la alegerile locale pentru fotoliul de primar din data de 10 iunie.

Până în momentul de faţă, se cunosc doi dintre cei care vor să-i tragă scaunul actualului primar din Eforie, Ovidiu Brăiloiu. Foşti colegi de partid în PSD, actualmente inamici politici şi nu numai, Brăiloiu va trebui să se lupte cu Manea Mogoş, de la Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD).
La începutul acestei săptămâni, reprezentanţii PPDD din Constanţa au anunţat, într-o conferinţă de presă, că, la alegerile din data de 10 iunie, fostul social-democrat Manea Mogoş va candida pentru fotoliul de primar din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.
Manea Mogoş a fost exclus din PSD, anul trecut, deoarece s-a invocat lipsa disciplinei de partid, după cum a declarat chiar el.
„Mă consider un om ambiţios şi cred că pot fi o nouă speranţă pentru cei din Eforie. În urmă cu ceva timp, mi-am exprimat intenţia de a candida la Primăria Eforie şi acest lucru l-a deranjat pe actualul primar, Ovidiu Brăiloiu. S-a invocat lipsa disciplinei în partid şi aşa am fost exclus din PSD”, a declarat Manea Mogoş.sursa: cugetliber.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.