24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

PDL Braila cere ajutor pentru spitalul din Faurei

Președintele PDL Brăila Constantin Dumitriu a făcut un apel către Consiliul Județean de a lăsa la o parte orgoliile politice și a se apleca asupra problemei spitalului din Făurei.

Unitatea a rămas fără finanțare pentru reabilitarea Ambulatoriului după ce consilierii locali de acolo au votat împotriva bugetului local care prevedea și cofinanțarea pentru proiectul privind ambulatoriul.
"Rog Consiliul Județean să se aplece cu mare atenție asupra problemelor de la spitalul Făurei și să găsească soluții să finanțaze activitatea spitalului", a declarat Constantin Dumitriu.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.