24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

PDL Braila se destrama

Alegerile locale din 10 iunie au adus rezultate foarte proaste pentru organizatia politica PDL la nivel national. Si la nivelul judetului Braila soarta PDL va urma o traiectorie negativa. In interiorul PDL au loc conflicte care mineaza existenta si stabilitatea partidului. Nouă organizaţii, printre care şi cea condusă de Viorel Balcan, sunt dizolvate.

Silviu Radu, secretarul general al partidului: Am făcut o analiză pe rezultate la tot ce înseamnă organizaţii interne. Organizaţiile care au avut rezultate nu tocmai strălucite s-a luat decizia de dizolvare după statut, pe analiza de activitate. Această situaţie nu este numai în Brăila. Avem şi la Tichileşti, Măxineni, mai sunt câteva organizaţii, opt sau nouă care au aceeaşi soartă. Vezi stiri despre Noul PDL
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.