24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

PDL Braila se va alia cu UNPR-ul lui Cibu

În urmă cu două luni, liderii PDL Constantin Dumitriu, Viorel Balcan şi Eugen Bădălan au schiţat un protocol pe care l-au înaintat UNPR, pe baza căruia, în urma sondajelor de opinie ce urmează a fi făcute, cele două partide îl vor susţine pe candidatul care va ieşi cel mai bine în sondaje. Acest protocol nu a fost încă încheiat din cauza unor modificări, pe care Constantin Sever Cibu, preşedintele UNPR Brăila, vrea să le facă.

Este foarte posibilă o condiţionare legată de persoana celui care va candida la primăria Brăilei. Dacă protocolul se va semna şi candidatul UNPR la primărie va ieşi mai bine în sondaje decât Viorel Balcan, acesta îşi va retrage candidatura  şi partidul al cărui membru este îl va susţine pe candidatul celor din UNPR.


Sursa: Viata Brailei


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.