24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

PNL Braila acuza unele ziare brailene de dezinformare

In urma informatiilor aparute astazi in presa locala, conform carora PNL a pierdut mai multi membrii in comuna Traian, printre care si consilierul local Raducan Gorgovan, facem urmatoarele precizari:

In comuna Traian, PNL are una dintre cele mai puternice organizatii din judet, iar candidatul liberal Bogdan Furfurica se lupta cu sanse reale la castigarea primariei din localitate.

Din organizatia PNL Traian, alaturi de domnul Raducan Gorgovan nu a plecat nici un membru marcant. Dimpotriva, organizatia s-a intarit in ultima perioada cu oameni noi, neimplicati politic pana acum, dar respectati si apreciati in comunitatea lor.

Domnul Gorgovan nu a inteles, din pacate, ca pentru „proiectul Traian”, este nevoie de alti oameni in prima linie. Domnia sa a ales sa mearga pe un alt drum, motiv pentru care nu putem decat sa-i uram succes.

PNL Braila isi va continua proiectul politic la care s-a angajat, anume acela de a castiga alegerile locale si parlamentare din 2012 cu un scor cat mai confortabil.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.