24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Politicieni / PNL

PNL Braila exclude membrii care au dezertat la PRM

Biroul Politic Municipal al PNL Braila, intrunit in Sedinta Extraordinara, a luat decizia de exludere din BPM a urmatorilor membri: Vacu Becleanu Adrian, Bucalau Alexandru si Candel Leonard Mihael .

Trebuie spus inca de la inceput ca in niciun caz nu au plecat din partid 300 de membri, asa cum au anuntat ei in conferinta de presa.

Unitatea si forta de grup a echipei PNL Braila nu este afectata de aceste plecari, pe care nu le consideram ca fiind pierderi majore pentru PNL in ansamblul sau. Ne continuam drumul pe care am pornit si vrem sa ne ducem la bun sfarsit proiectul politic la care ne-am angajat, si anume acela de a castiga alegerile locale din 10 iunie.


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.