24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Padurile orasului nostru se vor intineri

Ministerul Mediului si Padruilor are in plan o serie de impaduriri in 18 dintre judetele Romaniei. Actiunea de impadurire face parte din Campania de toamnă "Împădurim România", derulată de Ministerul Mediului şi Pădurilor. Statul vrea sa plateze 26 de milioane de puieti pentru a mai acoperi din defrisarile masive. Braila va beneficia de o impadurire pe o suprafata de 300 de hectare, perimetre situate in lunca Siretului şi Buzăului, cât şi în Balta Mică a Brăilei. Puietii ce vor fi plantati sunt plopi şi sălcii pe 250 ha si salcâmi şi stejari pentru restul de 50 ha.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.