24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parbriz vandalizat cu o teava metalica

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Ulmu au fost sesizaţi de B.Andrei (22 de ani), despre faptul că, în seara zilei de 3.11.2013, la orele 19:00, în timp ce conducea autoturismul său, pe o stradă din satul Jugureanu, localnicul A.Mişu (46 de ani) i-a aruncat o ţeavă metalică în parbriz, spărgându-l.

Poliţiştii au constatat că parbrizul maşinii prezenta fisuri, iar în dreptul şoferului, o gaură cu diametrul de 4 cm, valoarea prejudiciului fiind stabilită la suma de 500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.