24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parchetul vrea arestarea scandalagiilor braileni de la Black Ball

La o săptămână de la incident, conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila solicită instanţei de judecată arestarea preventivă a autorilor scandalului de la Clubul „Black Ball”, din cartierul Hipodrom. Unul dintre suspecţi a dat bir cu fugiţii. Şase tineri au fost bătuţi măr în acea noapte, însă numai unul a formulat plângere penală. Acesta are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale.

„Nu este lipsit de relevanţă faptul că, în ultimul timp, se comit tot mai frecvent asemenea infracţiuni, ceea ce impune ca reacţia organelor judiciare să fie tot mai fermă în sancţionarea lor. Lăsarea în libertate a infractorilor care comit asemenea fapte nu poate avea decât un impact negativ asupra societăţii”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, Georgica Ciuciumiş, magistratul care a sesizat instanţa de judecată.sursa: viatabrailei.ro 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.