24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parcul Monument din Braila intra in procesul de reabilitare

Cel mai mare parc de relaxare şi agrement din Brăila, Parcul Monument va intra în reabilitare. Peste câteva zile se va încheia faza de finalizare a realizării proiectului, după care se va trece la semnarea contractului de finanţare. La o estimare parţială, deoarece proiectul încă nu este finalizat, valoarea întregii investiţii se ridică la 8 milioane de lei.

“Vă putem spune că ne afăm în ultima fază a proiectului de la Parcul Monument, fiind vizita la faţa locului, după care ar trebuit să urmeze faza în care lucrurile merg cum trebuie, semnarea contractului de finanţare. Vrem să lăsăm viitoarei conduceri executive de la Primărie, o serie de proiecte pe care să le desfăşoare, unele în lucru, unele în stare de licitare, aşa cum este teatrul, altele în starea de contracte de finanţare, care urmează după aceea să parcurgă etapele necesare, aşa cum este Parcul Monument.

Pot spune de pe acum despre Parcul Monument că are mai multe elemente de lucru, să le spunem aşa, sunt elemente de peisagistică, deci aşezarea, reamenajarea, de plantări de pomi într-o structură pe care ne-o dau specialiştii, pentru că de mai multă vreme în parc s-au tot făcut, dar nu la modul organizat, va fi o formulă de reabilitare a aleilor, a zonei pietonale, toate celelalte.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.