24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parintii vor contribui financiar si la crese

Inca o cheltuiala pentru parinti. Micii copii dati la cresa vor scoate din buzunarul parintilor o suma pentru a acoperi costurile pe care le prijeluieste sederea pruncului la cresa. Suma nu este una definita si va varia functie de veniturile familiei, de numarul de copii, primarul fiind forul decizional in aceasta contributie noua. Actiunea este la nivel de proiect in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale care doreste ca parintii ca suporte cel mult 30% din costul copilului în unitatea publica în care se face educatie anteprescolara,
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.