24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partenerul de bautura l-a jefuit

În seara zilei de 21 septembrie 2013, la ora 0:00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de către C.Marian (49 de ani), din comuna Ulmu, cu privire la faptul că localnicul C.Stelică (30 de ani), profitând de neatenţia sa şi de starea de ebrietate în care se afla, i-a sustras din buzunarul pantalonilor, în timp ce se deplasa spre domiciliul lui, suma de 350 de lei.

Primele cercetări desfăşurate au stabilit că cele sesizate se confirmă şi a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.