24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasi realizati in cazul reabilitarii fostei policlinici de copii din Braila

Se mai aude ceva despre reabilitarea fostei policlinici de copii din Braila. Reprezentanţii Casei Judeţeane de Pensii Brăila încearcă de ani buni să reabiliteze vechiul sediu situat pe Calea Călăraşilor, în clădirea monument istoric unde a funcţionat în urmă cu mulţi ani Policlinica de copii.

In acrest sens s-a facut si un pas: s-a lansat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) procedura achiziţiei publice în cadrul contractului ce vizează execuţia de lucrări de construcţii motaj aferente obiectivului de consolidare, reabilitare, refuncţionalizare a imobilului monument istoric de arhitectură.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.