24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patinoarul din Gradina Mare se pregateste pentru oaspeti

Una dintre placerile care se pot gusta iarna este patinatul, copii dar si adultii alegand sa se destinda sau sa faca miscare cu patinele in picioare. In apropiere de Gradina Mare, un patinoar spatios ii asteapta pe braleni, si nu numai, sa guste din placerea patinatului. Momentan patinoarul inca nu s-a deschis pentru acest sezon, autoritatile dand vina pe situatia termica ridicata insa primarul Brailei,Aurel Simionescu, a precizat ca "În momentul de faţă, revizia este în plină desfăşurare şi sperăm că brăilenii vor putea intra pe gheaţă undeva la sfârşitul acestei săptămâni, probabil sâmbătă".
Adeptii patinatulu trebuie sa stie ca nu vor fi majorate tarifele, taxa de acces este de 4 lei/oră/persoană, existând posibilitatea să se achite 2 lei pentru doar jumătate de oră petrecută pe gheaţă, iar tariful pentru închirierea patinelor este de 5 lei/ora/persoană, iar cine vrea să-şi ascută patinele trebuie să plătească 4 lei/pereche.
Programul va fi si el acelasi cu cel de anul trecut: Lunea, miercurea şi vinerea patinoarul este disponibil pentru public între orele 13.00 şi 21.00. Sâmbăta şi duminica este program cu public între orele 9.00 şi 21.00.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.