24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patronii braileni de maxi taxi vor scumpirea biletelor

Brailenii ar putea scoate mai multi bani din buzunar si pentru a calatori cu maxi taxi prin oras. Daca momentan pretul unui bilet este de 1 leu si 20 de bani, cat de curand acesta ar putea costa 1,5 lei sau chiar mai mult. Scumpirea carburantilor motiveaza si scumpirea pretului unui bilet la maxi taxi in Braila. Calatorii nu isi doresc o scumpire, compenseaza celelalte scumpiri, insa patronii de maxi taxi sunt hotarati sa ridice costul pretului biletelor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.