24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paznic agresat in timpul programului

Vineri, la orele 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Politie Rurală Viziru au fost sesizaţi de I.F. (53 de ani), din oraşul Însurăţei, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18:30, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de S.D. (47 de ani), din comuna Viziru, în timp ce se afla în serviciul de pază la o staţie de irigaţii, din localitate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă să desfăşoare cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.