24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paznicii l-au prins cand fura porumb de pe o sola din IMB

În dimineaţa zilei de 14 octombrie 2013, la orele 9:00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de reprezentantul unei societăţi comerciale din comuna Măraşu, cu privire la faptul că, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2013, paznicii unităţii l-au surprins pe P.Nicolae, în timp ce sustrăgea cantitatea de 387 kg de porumb ştiuleţi, de pe o solă aparţinând unei ferme situate în I.M.B. Brăila.

Prejudiciul, în valoare de 387 de lei, a fost recuperat în totalitate şi faţă de cel în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.