24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Penitenciarul Braila isi scoleste detinutii

Si in penitenciar oamenii privati de libertate se pot pregati pentru diferite meserii pe care sa le practice cand se vor elibera. Scolirea detinutilor este inclusa in actiunile Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă. Anul acesta, în primele cinci luni, 444 de şomeri au fost instruiti pentru recalificare într-o meserie, prin proiectele implementate de agenţie. In ceea ce priveste mediul detinutilor, 38 de persoane aflate în detenţie pot beneficia de o recalificare.

Pentru persoanele private de libertate, aflate în detenţie ocupaţiile sunt de: bucătar, frizez, peisagist şi floricultor.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.