24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Penitenciarul Braila va avea cursuri la Scoala Altfel

Clopoţelul "Şcolii Altfel" va suna, pentru prima dată, în data de 2 aprilie 2012. Va suna pentru un altfel de orar; astfel, cele 144 de persoane private de liberatate aflate în custodia Penitenciarului Brăila şi înscrise în anul şcolar 2011-2012 la diferite forme de învăţământ.

Serviciul de Educaţie din cadrul Penitenciarului Brăila în colaborare cu diferite institutii organizează o serie de activităţi care exced curriculumul naţional şi care, vor aduce un plus de valoare în ceea ce priveşte spiritul de echipă, de iniţiativă şi nu în ultimul rând, un zâmbet p.p.l şi dascălilor implicaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.