24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti poate gazdui mai multi detinuti

Pana si penitenciarele isi maresc spatiul de "cazare" insa, din nefericire, putine sunt cazurile in care se costruiesc spitale sau se modernizeaza spatii pentru tratarea diferitor maladii. Dar, ce-i drept, si detinutii au drepturi. Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti devine mai primitor pentru ca si-a marit suprafata de "cazare" a celor care fac faradelegi, finalizand obiectivul de investiţii “Spaţii cazare deţinuţi”.
Valoarea proiectului se ridica la aproximativ 2,5 milioane euro. Clădirea cu denumirea generică “Spaţii cazare deţinuţi” este o construcţie structurată în 5 tronsoane, cu regim de înălţime P plus 2E (parter, etaj 1 şi etaj 2), cu 5 intrări. Ea cuprinde, funcţional, un sector de primire cu 12 locuri carantină - observare, un sector de cazare cu un număr de 304 locuri, o zonă medicală cu 12 locuri, săli pentru servirea mesei, un spaţiu pentru şcoala Gimnazială Specială Tichileşti şi unul pentru sectorul educaţie şi asistenţă psihosocială.
Clădirea este monitorizată de un sistem de supraveghere, dotat cu 73 de camere de luat vederi, 2 porţi detectoare de metale în punctele de acces. Zona exterioară a clădirii cuprinde spaţii verzi, alei pietonale şi carosabile şi curţi de plimbare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.