24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pensionarii isi vor primi inapoi banii de la Casa de Sanatate

Pensionarii braileni au motive de bucurie. Au fost publicate normele metodologice prin care se stabileste modalitatea de restituire a contributiei de sanatate retinuta abuziv de guvernul Boc.

Astfel Casa de Sanatate a emis Ordinul 163/2012 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 17/2012 privind stabilirea unor măsuri de restituire a unor contribuţii de asigurări sociale de sănătate publicat in monitorul oficial 367 din 30 mai 2012.

Astfel, pentru sumele retinute de la pensionari in perioada ianuarie-martie 2011, restituirea se realizeaza in transe egale in perioada iunie-august 2012, iar pentru cele retinute in perioada aprilie 2011-aprilie 2012, restituirea se realizeaza pana in luna decembrie 2013. Citeste textul integral al Normelor Metodologice 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.