24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Hoteluri

Pensiunea Residenza Dutzu Braila

Pensiunea Residenza Dutzu urbana, clasificata la un nivel de patru stele, vrea sa se impuna prin respectarea traditiilor vechii Braile,sa ofere liniste celor ce vor innopta la noi, sa dea satisfactie gurmanzilor, sa ofere buna dispozitie.Initial,am denumit-o Evergreen dar pentru a amplifica efectul unei atmosfere familiale create de gazdele care locuiesc la aceeeasi adresa i-am schimbat denumirea in Residenza Dutzu.
Dispunem de personal calificat si dotari de exceptie in camere , care vor face sejurul Dumneavoastra o amintire pe care veti dori-o repetata.

-camere personalizate care mai de care mai frumoasa,cu mobilier din fier forjat,lemn masiv,bai deosebite
-servire mic dejun la camera
-apartament cu terasa la etaj
-terasa in curte interioara
-toate dotarile pentru 5 stele
-panouri solare,centrala in condensatie
-aer conditionat
-TV LCD
-restaurant nefumatori,fumatori,terasa in curtea interioara,crama

Adresa: Str. Golesti,nr.55
Telefon: 0753044303; 0339111007 ;  Fax: 0339102261Url: www.forumbraila.ro/


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.