24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pericol la volan: imbibatie alcoolică de 1.30 mg/l alcool pur in aerul expirat

Sâmbătă, la orele 10 :00, poliţişti de la Poliția orașului Făurei și Secția 3 de Poliție Rurală Făurei l-au depistat în trafic, pe DJ 203 R, pe raza localitații Batogu, pe localnicul C.Ion (69 de ani), în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibație alcoolică de 1.30  mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la Spitalul Orășenesc Făurei, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.