24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Perloro Braila gablonzuri si accesorii de dama

Perloro Braila este magazinul care ofera o gama variata de gablonzuri si accesorii de dama precum si foarte multe accesorii pentru barbati (ceasuri rusesti RAKETA , portofele si curele din piele de productie autohtona).
     Toate produsele noastre fac parte din ultimele colectii aparute si garantam cele mai bune preturi pentru ele.
    Deasemenea oferim clientilor foarte multe bijuterii din chihlimbar rusesc (cercei, coliere, inele si pandante) precum si bijuterii unicat, din portelan, pictat manual de bijutieri rusi.

PERLORO COM SRL
Adresa: ANS.VIZIRU III, CALEA CALARASILOR, Nr. 232, Bl. A9, Sc. 1, Et. 4, Ap. 20
Telefon: 0239-679756,0239-614595
Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.