24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Permisul expirat pentru arma de vanatoare i-a adus politia pe cap

În ziua de 30 octombrie 2013, la orele 11:30, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că lui C.Tudorel, din satul Roşiori, i-a expirat perioada de valabilitate a permisului de armă, din data de 2.10.2013, şi nu a depus arma de vânătoare înscrisă în permis, în termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat.

Poliţiştii au ridicat arma în vederea continuării cercetărilor şi pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea unor obligaţii prevăzute de legea privind regimul armelor şi al muniţiilor.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.