24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Persoanele varstnice sunt in atentia Prefecturii

Persoanele varstnice din Braila pot afla cateva informatii miercuri, 24.10.2012, ora.10.00, la Sala Rondă a Institutiei Prefectului judet Brăila. Cu aceasta ocazie, pe ordinea de zi, sunt incluse informatii despre noile reglementări legale privind restituirea contributiei de asigurări sociale de sănătate si date referitoare la distribuirea biletelor de tratament pentru persoanele varstnice. De asemenea se vor oferi si informatii privind derularea îngrijirilor medicale la domiciliu a persoanelor vârstnice din judeţul Brăila în cursul anului 2012;

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.