24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pescari identificati cu unelte ilegale

Miercuri dimineaţă, la orele 10:00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila i-au depistat, în apropierea satului Băndoiu, pe C.Ştefan (56 de ani) şi D.Răducu (29 de ani), ambii din satul Băndoiu, comuna Măraşu, care deţineau ilegal câte două setci monofilament, cu care intenţionau să pescuiască pe Braţul ”Vâlciu” al Dunării.

Cei doi au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie, unde li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii prevăzute de Art.64, lit.”m”, din OUG 23/2008 (deţinere de unelte de plasă de tip monofilament).

Cele patru setci au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.