24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petrecaretii din discoteci au fost vizitati de jandarmi

Jandarmii au fost prin dicoteci in week-end-ul ce a trecut, si nu in calitate de civili, ci si-au executat meseria in cadrul unui proces de control in discotecile brailene. Controlul in discotecile din comunele brailei au unit fortele politistilor cu cele ale jandarmilor in vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.
In nopatea de sambata spre duminica, 16 societăţi comerciale cu profil disco-bar au fost controlate iar fortele de ordine implicate in control au legitimat 78 de persoane şi au condus la sediul Poliţiei Municipiului 18 suspecţi, pentru verificări specifice.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.