24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podul Brailita va fi redeschis in curand

Lucrările efectuate la podul rutier de la Brăiliţa sunt aproape de final, acesta urmând a fi redat circulaţiei până la finele acestei săptămâni, conform declaraţiei directorului IJC.

„Practic podul rutier este în faza finală, urmează să fie turnat un strat de asfalt. În dreptul cimitirului vor fi turnate betoane şi va fi îndreptată partea carosabilă. Până la sfârşitul acestei săptămâni, lucrările se vor finaliza şi va fi dispus circulaţiei. În primăvară se va trece la turnarea ultimului strat de asfalt, adică a celui de uzură. Pe linia de tramvai deja au turnat stratul de uzură pentru a fi adusă şoseaua la drept”, a declarat Daniel Mitrofan.


sursa: Viata Brailei


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.