24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politia Braila a intocmit primul dosar pentru ultraj la recensamant

Politistii braileni au intocmit primul dosar penal pentru ultraj unei persoane care a avut o atitudine nepotrivita fata de recenzorul care venise sa completeze formularele de inregistrare a datelor pentru recensamant, dupa cum a declarat joi prefectul de Braila, Dumitru Popa.

Pentru ca a refuzat sa furnizeze recenzorului datele necesare privind programul de inregistrare a recensamantului, un pensionar din municipiul Braila a fost sanctionat cu avertisment, conform prevederilor H.G.R. 1502/2009 (modificata).


sursa: semnal.eu


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.