24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politia Rutiera Braila pe mana judecatorilor

Un numar de 22 agenti de la Politia Rutiera Braila au ajuns in fata legii. Sunt acuzati de luare de mita intre 100 lei si 1.500 lei de la soferii prinsi ca au incalcat legea.

In perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, cei 22 de agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila - Biroul Rutier şi Biroul de ordine publică au primit bani sau alte foloase necuvenite din partea unor conducători auto care erau depistaţi în trafic că au încălcat normele legale referitoare la regimul rutier, în schimbul nesancţionării acestora.

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a celor 22 de poliţişti, trei dintre ei în stare de arest preventiv, iar restul în arest la domiciliu sau sub control judiciar, pentru luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual, dosarul fiind trimis la Tribunalul Brăila. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.