24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politia atrage atentia copiilor galateni la traversarea strazilor

Accidentul s-a petrecut ziua în amiaza mare, pe raza comunei Liești. Conducătorul auto va trebui să dea acum socoteală, pentru că polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporal din culpă.

Minorii care nu respectă regulile de circulație pentru că nu le știu sau pentru că nu cred că sunt importante continuă se devină victime pe șosele. Cea mai recentă este o fetiță de 12 ani din Liești, care a ajuns la spital în urma unei banale traversări.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.