24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politia si Garda Financiara au sanctionat zdravan un administrator de firma

Miercuri, 20 martie a.c., ofiţeri din cadrul I.P.J. Brăila-Serviciul de Investigare a Fraudelor şi comisari din cadrul Gărzii Financiare-Secţia Brăila au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din oraşul Făurei.

Cu această ocazie, au fost găsite opt calculatoare pe care erau instalate mai multe programe, printre care şi Windows, pentru care reprezentantul legal al societăţii, M.G. (36 de ani), din oraşul Făurei, la momentul controlului, nu a putut prezenta licenţe.

De asemenea, au fost găsite şase aparate (patru bling multigame şi două multigame) destinate jocurilor mecanice, cel în cauză prezentând comisarilor Gărzii Financiare documente privind evidenţierea sumelor provenite din încasările aferente a celor patru aparate, până la data de 12.03.2013, iar pentru cele două multigame, nu a putut prezenta documente din care să rezulte provenienţa acestora şi evidenţierea încasărilor, situaţie în care s-a luat măsura de ridicare în vederea verificărilor a acestora.

Pe numele administratorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de producere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator şi desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc.

Tot cu ocazia controlului, au fost găsite 46 de produse cosmetice şi 28 doze de bere, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente legale de provenienţă, fapt pentru care ofiţerii de investigare a fraudelor au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicată), şi confiscarea bunurilor menţionate, care valorează aproximativ 760 de lei.

Lucrătorii Gărzii Financiare au confiscat suma de 3.893 de lei, pentru care reprezentantul legal nu deţinea acte justificative şi i-au aplicat acestuia o amendă în valoare de 10.000 de lei, întrucât deţinea o casă de marcat în stare de nefuncţionare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.